Ένα παραδοσιακό γλυκό
Υλικά συνταγής
- 250 γραμμάρια φύλλο κανταΐφι
- 150 γραμμάρια βούτυρο καθαρό λιωμένο
Μείγμα Α
- 4 ποτήρια νερού ζάχαρη
- 2 ποτήρια νερό
- 1/2 λεμόνι
- 1 πρέζα μαστίχα σκόνη
- 1 κουταλάκι της σούπας γλυκόζη
Μείγμα Β
- 1 και 1/2 λίτρο γάλα
- 3 βανίλιες σκόνη
Μείγμα Γ
- 12 κρόκοι αυγών
- 40 γραμμάρια αλεύρι
- 90 γραμμάρια κορν φλάουρ
Μείγμα Δ
- 600 γραμμάρια φυτική κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
Για το Γαρνίρισμα
- σκόνη κανέλα
- 2 φιστίκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου