http://www.back-to-nature.gr/2013/09/blog-post_5.html
Ας μαλακώσουμε το ξερό ψωμί !
Είναι πολλές
οι φορές που μας "ξεμένει" ψωμί από τις προηγούμενες ημέρες και πολύ
καλά κάνουμε που λυπόμαστε να το πετάξουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε
λοιπόν για να το απολαύσουμε πάλι "φρέσκο" και ζεστό σαν να ήταν "της
ώρας";
Πέρα από το... να το βάλουμε στην τοστιέρα, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος για να το κάνουμε και πάλι τραγανό και νόστιμο.
Για να το μαλακώσουμε, μπορούμε να το τυλίξουμε σε μια υγρή πετσέτα, να
το βάλουμε στο φούρνο, στους 120 βαθμούς, για περίπου 10΄ και θα έχουμε
και πάλι ζεστό και μαλακό ψωμάκι.
Εναλλακτικά και πιο οικονομικά μπορούμε να βάλουμε το μπαγιάτικο κομμάτι ψωμιού στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα δευτερόλεπτα.
Και μην ξεχνάτε ότι το ψωμί προηγούμενων ημερών είναι ιδανικό για να φτιάξετε μπιφτέκια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου