Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ BOUNTY!!!

ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ (www.chocolovers.net).
Φωτογραφία: ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ BOUNTY!!!
http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/spitika-bounty

Υλικά
Για 4-6 άτομα

3 φλιτζάνια τριμμένη καθαρή καρύδα
200 γραμμάρια ζαχαρούχο  γάλα (1 κονσέρβα)
1/2-3/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
350 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα, λιωμένη για την επικάλυψη

 Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε την καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε την ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε μέχρι να μείγμα να σφήξει.
Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα ή φύλλο συλικόνης και πιέστε το με τα χέρια σας. Αφήστε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Στη συνέχεια αφού έχουν παγώσει βγάζετε από το ψυγείο και κόβετε το μείγμα σε ράβδους. Στη συνέχεια λιώνετε τη σοκολάτα και βουτάτε τις ράβδους. Αφήνετε να στεγνώσουν τα bounty και σερβίρετε.

 Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ BOUNTY!!! http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/spitika-bounty
Υλικά
Για 4-6 άτομα

3 φλιτζάνια τριμμένη καθαρή καρύδα
200 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα (1 κονσέρβα)
1/2-3/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
350 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα, λιωμένη για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε την καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε την ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε μέχρι να μείγμα να σφήξει.
Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα ή φύλλο συλικόνης και πιέστε το με τα χέρια σας. Αφήστε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Στη συνέχεια αφού έχουν παγώσει βγάζετε από το ψυγείο και κόβετε το μείγμα σε ράβδους. Στη συνέχεια λιώνετε τη σοκολάτα και βουτάτε τις ράβδους. Αφήνετε να στεγνώσουν τα bounty και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις