Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

... μόνο οι ψευδαισθήσεις...


Καλημέρα σε όλους τους ανθρώπινους αγγέλους εδώ!
Αυτή τη στιγμή με την άνοιγμα της Πύλης του Λέοντα σήμερα, και με την εισροή μιας ενέργειας υψηλού επιπέδου δια μέσου της Αστρικής Πύλης του Σειρίου, πολλοί από μας θα συνειδητοποιήσουν ότι μόνο οι ψευδαισθήσεις είναι αυτές που τους κρατούν πίσω, από να δοκιμάσουν την αγάπη και τη χαρά της νέας γης, αυτή τη στιγμή του τώρα.
Το τελευταίο "πέπλο" που κρατά πολλούς ανθρώπους μακριά από την κατανόηση της αληθινής ουσίας τους -ως ύπαρξη του φωτός με ανθρώπινη μορφή και της δύναμής τους -ως δημιουργούς του πεπρωμένου τους. Είναι το "πέπλο της ψευδαίσθησης"..!
Όλες αυτές οι ιδέες και πεποιθήσεις που έχουμε λάβει κατά τη διάρκεια της ζωής μας και χρησιμοποιούνται από κάποιους για να μας περιορίσουν και να μας θέσουν όρια, τα οποία ουσιαστικά δεν επιτρέπουν να υπάρξει ή να εξελιχθεί κάτι για εμάς τους ίδιους, είναι τεράστια πέπλα ψευδαισθήσεων.
-Μήπως ήρθε η ώρα να βγούμε έξω από το κλουβί;
Υπάρχουν κάποιοι στον πλανήτη που επιδιώκουν να χειριστούν την ανθρωπότητα δια μέσου του χειρισμού και της δημιουργίας ψευδαισθήσεων. Δεδομένου ότι αφυπνίζουμε τώρα την αληθινή μας φύση ως ανθρώπινοι άγγελοι, θα γίνετε ενήμεροι του πόσοι από σας δίνουν τη δύναμή τους σε τέτοιες ψευδαισθήσεις και διαιωνίζουν τον έλεγχο και το φόβο!
Δώστε λοιπόν προσοχή στα συναισθήματα, τις ιδέες και τις απόψεις που σας έρχονται αυτή τη στιγμή!
Πασχάλης Καζακόπουλος | www.angelshouse.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις