Τρίτη 25 Απριλίου 2017

...από 12/4/15

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 12/4/15

Επιμέλεια:Ελεάννα Βλάχου, 09/04/2015
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, από 12/4/15Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά την Κυριακή 12 Απριλίου και φέρνει μια νύχτα γεμάτη περιπέτεια και δράση με τον Λίαμ Νίσον, αλλά και μυστηριώδεις, τρομακτικές στιγμές με τα The Babadook και The Lazarus Effect. Δεν λείπει φυσικά και μια ανάλαφρη ταινία κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους...
 
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ (RUN ALL NIGHT)
Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο Λίαμ Νίσον είναι ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.
Σκηνοθεσία: ΖΟΜ ΚΟΛΕ ΣΕΡΑ, Ηθοποιοί: ΕΝΤ ΧΑΡΙΣ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΜΠΡΟΥΣ ΜΑΚΓΚΙΛ, ΒΙΝΣΕΝΤ ΝΤ' ΟΝΟΦΡΙΟ, ΜΠΟΪΝΤ ΧΟΛΜΠΡΟΥΚ
 
THE BABADOOK: ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ
6 χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η Amelia (Essie Davis) τα έχει παντελώς χαμένα. Αδυνατεί να πειθαρχήσει τον 6χρονο γιο της Samuel (Noah Wiseman) τον οποίο, παράλληλα, της είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγαπήσει. Στα όνειρα του Samuel πρωταγωνιστεί ένα τέρας. Ο μικρός πιστεύει πως το τέρας έρχεται, για να σκοτώσει τα δυο εναπομείναντα μέλη της οικογένειας. Ένα περίεργο βιβλίο με τίτλο ‘The Babadook’ εμφανίζεται μυστηριωδώς στο σπίτι τους. Ο Samuel είναι απόλυτα πεπεισμένος πως ο Babadook είναι το πλάσμα που βλέπει στα όνειρά του. Η μητέρα του στην αρχή τον αποπαίρνει, αλλά σύντομα θα αντιληφθεί πως μια απόκοσμη οντότητα, όντως, προσπαθεί να τους κυριεύσει.
Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΕΝΤ, Ηθοποιοί: ΕΣΙ ΝΤΕΪΒΙΣ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΧΕΝΣΑΛ, ΝΟΑ ΓΟΥΑΪΖΜΑΝ, ΤΙΜ ΠΑΡΣΕΛ
 
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (THE LAZARUS EFFECT)
Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής έχουν βρει τον τρόπο να επαναφέρουν νεκρούς στη ζωή. Όταν μια από αυτούς, η Ζόι, πεθαίνει, η ομάδα προσπαθεί να κάνει πράξη τα πειράματα που ως τώρα είχαν ως αντικείμενο ζώα, ώστε να την αναστήσει. Ενώ τα καταφέρνουν, κανείς δεν είναι σίγουρος ότι αυτή στο πλάι τους είναι η Ζόι.
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΕΛΜΠ, Ηθοποιοί: ΟΛΙΒΙΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΕΒΑΝ ΠΙΤΕΡΣ, ΜΑΡΚ ΝΤΥΠΛΑ
 
WINX CLUB: ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ (WINX CLUB: THE MYSTERY OF THE ABYSS)
Ετοιμαστείτε για την πιο επικίνδυνη αποστολή του Winx Club! Στην τρίτη ταινία της σειράς οι δημοφιλείς φτερωτές υπάρξεις θα λύσουν ένα τρομερό μυστήριο γεμάτο αγωνία και παρασκήνιο. Οι Winx, οι πιο ισχυρές νεράιδες, καλούνται να βρεθούν σε απίστευτους τόπους, να αντιμετωπίσουν υποχθόνιους εχθρούς και μοχθηρές συμμαχίες και να επιστρατεύσουν καινούρια μαγικά κόλπα.
Σκηνοθεσία: ΙΓΚΝΙΣΙΟ ΣΤΡΑΦΙ, Φωνές: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΩ ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ, ΧΡΙΣΤΕΛΑ ΓΚΙΖΕΛΗ , ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις