Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
news-tora.eu
ΥΛΙΚΑ 1 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκάλι 4 κουταλιέςτης σούπας ζάχαρη 2
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκάλι
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες κόρν φλάουρ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
κανέλα για τη διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Από τον χυμό κρατάμε στο πλάι ένα ποτήρι.
2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον υπόλοιπο χυμό πάνω στη φωτιά.
3. Ρίχνουμε στον χυμό που κρατήσαμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά.
4. Μόλις ζεσταθεί καλά ο χυμός στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τον χυμό που έχουμε κρατήσει στο πλάι.
5. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
6. Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τη μοιράζουμε σε μπολάκια.
7. Πασπαλίζουμε με κανέλα και διακοσμούμε με φλύδες πορτοκαλιού.
πηγη masame.gr
1 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκάλι
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες κόρν φλάουρ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
κανέλα για τη διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Από τον χυμό κρατάμε στο πλάι ένα ποτήρι.
2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον υπόλοιπο χυμό πάνω στη φωτιά.
3. Ρίχνουμε στον χυμό που κρατήσαμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά.
4. Μόλις ζεσταθεί καλά ο χυμός στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τον χυμό που έχουμε κρατήσει στο πλάι.
5. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
6. Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τη μοιράζουμε σε μπολάκια.
7. Πασπαλίζουμε με κανέλα και διακοσμούμε με φλύδες πορτοκαλιού.
πηγη masame.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου