Το μυστικό που θα κάνει το πιλάφι σας σπυρωτό
Για να μην γίνεται μια μάζα το ρύζι
Η αλήθεια είναι ότι όταν φτιάχνουμε πιλάφι το ρύζι κολλάει εύκολα και γίνεται μια μάζα.
Ένα πολύ απλό μυστικό για να γίνει το πιλάφι σας σπυρωτό είναι να ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζει λίγο χυμό λεμονιού.
Οι κόκκοι δεν θα κολλήσουν εύκολα μεταξύ τους. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ρύζι σπυρωτό και προσέξτε να μην το παραβράσετε.
Για να μην γίνεται μια μάζα το ρύζι
Η αλήθεια είναι ότι όταν φτιάχνουμε πιλάφι το ρύζι κολλάει εύκολα και γίνεται μια μάζα.
Ένα πολύ απλό μυστικό για να γίνει το πιλάφι σας σπυρωτό είναι να ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζει λίγο χυμό λεμονιού.
Οι κόκκοι δεν θα κολλήσουν εύκολα μεταξύ τους. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ρύζι σπυρωτό και προσέξτε να μην το παραβράσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου