ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι Κιτρινο 500γρ
Αλευρι μαλακο 500γρ
Μπεικιν 20γρ
Αχνη ζαχαρη 20γρ
Αλατι 20γρ
Βουτυρο 400γρ
Ξυνογαλα 100γρ
Κιτρινο τυρι τριμενο 70γρ
Αυγα 3
Ζαχαρη κρυσταλικη 70γρ
Νερο 350γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μονο στην πρωτη ταχυτητα για 6
με 8 λ. Μολις ετοιμαστει η ζυμη κοβουμε σε μικρα μπαλακια
στο βαρος που θελουμε κα τα αφηνουμε να γινουν για 20 με
30λ. Κατοπιν τα παταμε να ανοιξουν με τα δαχτυλα μας,
βαζουμε την γεμισει που θελουμε
και κλεινουμε αλοιφωντας τις ακρες με ενα πινελο με νερο.
Ψηνουμε στους 200β για 15 με 20λ. αλειφουμε με σκετο
κροκο αυγου, αραιομενο με 2κ.γ. νερο.
Καλη σας επιτυχια!!!!
ΥΛΙΚΑ
Αλευρι Κιτρινο 500γρ
Αλευρι μαλακο 500γρ
Μπεικιν 20γρ
Αχνη ζαχαρη 20γρ
Αλατι 20γρ
Βουτυρο 400γρ
Ξυνογαλα 100γρ
Κιτρινο τυρι τριμενο 70γρ
Αυγα 3
Ζαχαρη κρυσταλικη 70γρ
Νερο 350γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μονο στην πρωτη ταχυτητα για 6
με 8 λ. Μολις ετοιμαστει η ζυμη κοβουμε σε μικρα μπαλακια
στο βαρος που θελουμε κα τα αφηνουμε να γινουν για 20 με
30λ. Κατοπιν τα παταμε να ανοιξουν με τα δαχτυλα μας,
βαζουμε την γεμισει που θελουμε
και κλεινουμε αλοιφωντας τις ακρες με ενα πινελο με νερο.
Ψηνουμε στους 200β για 15 με 20λ. αλειφουμε με σκετο
κροκο αυγου, αραιομενο με 2κ.γ. νερο.
Καλη σας επιτυχια!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου