Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά...!

Σας Ευχαριστούμε που ανεβάσατε την Ελλάδα και τη διάθεσή μας !

Με συγκίνηση είδαμε χθές την αξιοπρεπή εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας, και στη συνέχεια με χαρά διαπιστώσαμε τον χείμαρο του ψυχικού δυναμικού των Ελλήνων που πάντα έχουν μέσα τους, που περιμένει μια σπίθα αφορμής για να βγεί από τον λήθαργο και βγάζει φτερά και ορμά στις λεωφόρους ζητωκραυγάζοντας για την Ελλάδα! 

Την ίδια στιγμή , οι εε μας κουνούν το δάχτυλο εξαπολύοντας ηθικούς εκβιασμούς και απειλές για ενδεχόμενη έξοδό μας από την ομάδα τους. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δείχνουν μεγάλη ανησυχία  τόσο μεγάλη που μάλλον τη δική τους τύχη αφορά και όχι της Ελλάδας. Πιστεύω πως φοβούνται μή χάσουν το εξιλαστήριο θύμα στις πλάτες του οποίου παίζουν τα εκάστοτε παιχνίδια τους και εις βάρος του αισχροκερδούν.  

Ωστόσο όπως λέει και ο λαός μας "Απρίλης Γρίλης κοντά το θέρος" και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σύντομα η Ελλάδα θα ξαναλάμψει  είναι το πεπρωμένο της αυτό ... ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ...

Έλληνες σκεφτείτε θετικά και στείλτε την ενέργειά σας στην ομάδα μας να κάνει πάλι το θαύμα και να το ξανασηκώσει το τιμημένο και  ολόκληρη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις