Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

μιλφειγ


μιλφειγ
ΥΛΙΚΑ
1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικης
3 στρώσεις σφολιάτας ψημενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ενα ταψι λαδωμενο και αλευρωμενο απλωνουμε την μια σφολιατα στην συνεχεια απλωνουμε την κρεμα ζαχαροπλαστικης.
Αυτο το κανουμε τρεις φορες.
2.Με μια σπατουλα καλυπτουμε τα πλαινα με κρεμα κι αυτα
και κανουμε επικοληση την ψιλοκομενη σφολιατα
3.Βαζουμε το μιλφειγ στο ψυγειο για τρεις ωρες.
Μολις ειναι ετοιμο, κοβουμε και σερβιρουμε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις