Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Δροσερό γλύκισμα με ζελέ και γιαούρτι

 
Ελληνική Κουζίνα, Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οδηγίες για σίγουρη επιτυχία από το Νο 1 περιοδικό μαγειρικής I COOK GREEK. ΣΥΝΤΑΓΕΣ sintages online, Ελληνικές Συνταγές, συμβουλές μαγειρικής, greek recipes, syntages
icookgreek.com|Από Klio Kabouri

Υλικά

  • 1 φακελάκι ζελέ ανανά ή οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 ποτήρι ζεστό νερό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις