Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Νύφη μπισκότο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


https://www.facebook.com/maria.dimitriou.5/posts/1903576756405764?__tn__=-R
Pasta & Yemek Tarifleri
GELİN KURABİYESİ
Malzemeler
125 gr margarin veya tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı nişasta
1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri
1 adet yumurta
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
4-5 damla gıda boyası
Aldığı kadar un
Süslemek için ;
Gümüş pasta şekeri
Hazırlanışı ;
Oda ısısında yumuşamış olan yağ ile sıvı yağı karıştırın.
Yine oda ısısında olan yumurtayı ekleyip krema kıvamı alana kadar elinizle karıştırın.
Pudra şekeri ve nişastayı ekleyin ve yoğurun.
Kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyip kontrollü olarak unu ekleyin.
Kulak yumuşaklığına gelen hamurun 1/3 ini ayırın ve gıda boyası ekleyip tekrar yoğurun.
Pembeli hamurdan fındıktan biraz büyük toplar yapın.
Şade hamurdan büyük bezeler yapın ve streç film serip üzerine alın. Hamurun üzerine de streç film serip merdane ile 1 cm kalınlığında açın.
Hamurdan daireler kesin ve ortasına pembeli hamur parçalarından koyup tekrar yuvarlayın.
Çay kaşığı ile kurabiyelere verev şekil verin ve üst kısmını bastırıp pastane şekerleri ile süsleyip fırın tepsisine alın.
170 derece fırında 15-20 dk pişirip kızarmadan fırından alıp servis yapın.

#umutsepetim
Νύφη μπισκότο

Συστατικά
125 γρ μαργαρίνη ή βούτυρο
Μισό φλιτζάνι τσάι υγρό λάδι
1 φλιτζάνια τσαγιού άμυλο
1 δάχτυλα λείπουν από 1 νερό γυαλί άχνη ζάχαρη
1 αυγά
1 πακέτα βανίλια
Μισή συσκευασία ψήσιμο πάουντερ
4-5 σταγόνες βαφής τροφίμων
Όσο αλεύρι και να πάρει
Για να στολίσουμε ·
Ασημένια τούρτα ζάχαρη
Προετοιμασία ·
Μείγμα υγρού πετρελαίου με λάδι που έχει μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Μπορείτε να προσθέσετε το αυγό που είναι στο δωμάτιο ζέστη ξανά και να το ανακατεύετε με το χέρι σας μέχρι να πάρετε
Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και το άμυλο και το αλεύρι.
Προσθέστε σκόνη ψησίματος και βανίλια και προσθέστε το αλεύρι σε ελεγχόμενο.
Ξεχωριστό 1/3 άντρο της ζύμης που έρχεται στο αυτί μαλακά και πρόσθεσε και το φαγητό και το αλεύρι πάλι.
Κάνε μερικές μεγάλες μπάλες από τη ζύμη στο ροζ.
Να κάνεις μεγάλους αδένες από την απλή ζύμη και να βάλεις σελοφάν πάνω του και να το βάλεις πάνω του. Άνοιξε μια ταινία στο ζυμάρι και άνοιξε το 1 εκατοστά πάχος με το ρόλερ.
Πάρε τους κύκλους της ζύμης σίγουρα και βάλ ' το στη μέση της ζύμης και ρολό το ξανά.
Σχήμα τα μπισκότα με ένα κουταλάκι του γλυκού και μπορείτε να αποτύπωμα την κορυφή και να το στολίζουν με τις καραμέλες του φούρνου και να το πάρετε στο φούρνο.
170 βαθμούς στο φούρνο και μάγειρας 15-20 λεπτά και να το πάρετε από το φούρνο και να το σερβίρετε.

#umutsepetim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις