Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Απαλή εύκολη τούρτα

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Pasta & Yemek Tarifleri
Yumuşacık Kolay Pasta
Tarifi İçin Malzemeler
Kullandığım su bardağı ölçüsü 200ml’lik.
3 adet yumurta (oda sıcaklığında)
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt (oda sıcaklığında)
Yarım su bardağı sıvı yağ
2. 5 su bardağı un
2 yemek kaşığı dolusu kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Keki ıslatmak için:
1. 5 su bardağı oda sıcaklığında süt
Üzeri için:

2 poşet krem şanti
1. 5 su bardağı soğuk süt
3 yemek kaşığı nutella veya sürülebilen başka çikolata
Çikolatalı Ganajı için:

1 paket sıvı krema
80 gr bitter çikolata
Tarifi Yapılışı
Harika yumuşacık ve kolay tadı kıvamı oldukça nefis bir pastaya ne dersiniz o zaman buyrun tarife 😍👏🏻:

1- Öncelikle keki için bir kaba yumurtalar, şeker ve vanilya koyup mikserle 5 dakika göz göz olana kadar çırpılır.
2- Üzerine süt ve sıvı yağ ilave edip tekrar çırpılır.
3- Ayrı kase de kakao, kabartma tozu ve un karıştırılır ve içine elenir, tekrar çırpılır.
Yağlanmış büyük dörtgen borcama
dökülür ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-30 dakika kontrollü pişirilir. Benim fırınım 20 dakikada pişirdi, kürdan testi yapmayı unutmayın lütfen.

4- Keki fırından aldıktan sonra ılımaya bırakılır. Eğer sizin kekinizin ortasıda göbek gibi şişmişse fırından çıkardıktan sonra üzerine bir bez koyup hafif bastırarak düzleştirin.
5- Ilıyan keke rast gele kürdan batırılır, daha sonra üzerine süt dökülür ve çekmesi beklenilir.
Kreması için soğuk süt ve krem şanti tozu koyulaşana kadar çırpılır.

6- Kıvam alan kremaya nutella ilave edilir ve tekrar çırpılır.
7- Daha sonra kekin üzerine eşit şekilde yayılır, 1 saat buzdolabında dinlendirilir.
8- Ganajı için sıvı krema kaynama noktasına gelmeden küçük bir tencerede ısıtılır, ocaktan alınır. İçine bitter çikolata ilave edilir ve eriyene kadar güzelce karıştırılır.
9- Ilıması için kenarda bekletilir ara ara karıştırılır.
10- Ardından hazırladığımız ganajı çok soğumadan kekin üzerine eşit şekilde dökülür ve güzelce yayılır.
Çok soğursa sürmesi zorlaşır dikkat edelim .

11- Buzdolabında 3-4 saat dinlendikten sonra servise sunulur 😊🎉.
Şimdiden yapacaklara kolay gelsin.
Απαλή εύκολη τούρτα
Συστατικά για τη συνταγή
Το μέγεθος του νερού που χρησιμοποιώ είναι 200 ml.
3 αυγά (θερμοκρασία δωματίου)
1 ποτήρια νερού ζάχαρη
1 νερό γάλα (θερμοκρασία δωματίου)
Μισό νερό ποτήρι υγρό λάδι
2. 5 νερό αλεύρι
2 κουταλιές σούπας γεμάτη κακάο
1 συσκευασία ψήσιμο σκόνης
1 πακέτα βανίλια

Για να εμποτισμού την τούρτα:

1. 5 φλιτζάνια νερού σε θερμοκρασία δωματίου γάλα
Για οβερ:

2 τσάντα με σαντιγί
1. 5 νερό κούπες κρύο γάλα
3 κουταλιές της σούπας μερέντα ή κατασκευασμένη άλλη σοκολάτα
Για τη σοκολάτα γκανάς:

1 συσκευασίες υγρής κρέμας
80 γρ σκοτεινή σοκολάτα
Η συνταγή είναι φτιαγμένη
Τι λες σε μια όμορφη λαχταριστή τούρτα με μια μεγάλη αφράτη και εύκολη γεύση, μετά εδώ είναι η συνταγή 😍👏🏻:

1-Πρώτα απ ' όλα, μπορείτε να βάλετε ένα αγενές αυγό, ζάχαρη και βανίλια για την τούρτα, και θα να μέχρι να έχετε 5 λεπτά

2-θα προσθέσει γάλα και υγρό λάδι πάνω του, και θα να.

3-ξεχωριστά μπολ de κακάο, σκόνη ψησίματος και αλεύρι ανακατεμένα και έξω σε αυτό, να και πάλι.
Λαδωμένη μεγάλο ορθογώνιο borcama
20-30-175-20-30-20-30-20-30-20-30-20-30-20-30-20-30-20-30-Ο φούρνος μου ψήθηκε σε 20 λεπτά, μην ξεχάσετε να κάνετε ένα τεστ οδοντογλυφίδα παρακαλώ.

4-Αφού λάβει την τούρτα από το φούρνο, έχει μείνει στο πιο ζεστό. Αν η τούρτα σου είναι χοντρή σαν τη μέση της κοιλιάς, τότε μπορείς να βάλεις ένα πανί πάνω του και να το ομαλή με ένα φως

5-Η τούρτα iliyan είναι κάτουρο, και στη συνέχεια το γάλα χύνεται πάνω του, και αναμένεται να προσελκύσει.
Το κρύο γάλα για την κρέμα και την σαντιγί θα να μέχρι να τεθεί η σκόνη.

Η κρέμα της περιοχής 6-Συνοχής προστίθεται στη μερέντα και θα να ξανά.

7-Αργότερα απλώνεται ομοιόμορφα στην τούρτα, ξεκούραση στο ψυγείο για 1 ώρες.

8-Η υγρή κρέμα για το ganaji είναι ζεστή σε μια μικρή κατσαρόλα πριν φτάσει στο σημείο βρασμού, λαμβάνεται από το το προστίθεται στη μαύρη σοκολάτα, και είναι όμορφα μέχρι να γίνει πριν.

9-Διαχέει στην άκρη για το ilimasi είναι ανακατεμένο με το σπάσιμο-in.

10-Μετά την ganaji που έχουμε ετοιμάσει, θα χυθεί ομοιόμορφα πάνω από την τούρτα, και θα εξαπλωθεί όμορφα.
Ας το πάρε οταν ειναι δυσκολο να οδηγήσω πολυ κρυο .

11-Μετά την ξεκούραση για 3-4 ώρες στο ψυγείο, παρουσιάζεται στην υπηρεσία 😊🎉.

Εύκολο να το κάνεις ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις