Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Καρύδα şekerpare

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.

Pasta & Yemek Tarifleri
Hindistan Cevizli Şekerpare
Malzemeler :
150 gr. oda sıcaklığında tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 su bardağı hindistan cevizi
4 su bardağı un

Şerbeti ;
4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
birkaç damla limon suyu

Üstüne ; yumurta sarısı, fındık
Yapılışı
Bir tencerede toz şeker ve su 10 dakika kaynatılır, birkaç damla limon suyu damlatılarak, ocak kapatılır.Tereyağı ve pudra şekeri krema haline gelinceye kadar çırpılır. Diğer malzemeler eklenerek iyice yoğrulur. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak, yuvarlanır. Yağlanmış fırın tepsisine dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülüp, bütün fındık yerleştirilir. (Ben bir kısmını oval şekilde yaptım. Yumurta sarısı sürdükten sonra çatalla çizerek şekil verdim.) Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üstü kızarıncaya kadar pişirilir. Fırından çıkar çıkmaz sıcak şerbet üzerine gezdirilir. (İkisi de sıcak olacak.)

Afiyet olsun.
Καρύδα şekerpare

Συστατικά:
150 γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 ποτήρια νερό σκόνη ζάχαρη
3 αυγά
1 συσκευασία ψήσιμο σκόνης
1 πακέτα βανίλια
1 ποτήρια νερό καρύδα
4 φλιτζάνια νερού αλεύρι

Σορμπέ ·
4 νερό κούπες ζάχαρη
4 νερό κούπες νερό
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού

Στην κορυφή · κρόκος αυγού, καρύδια

Κατασκευή
Η ζάχαρη άχνη σε μια κατσαρόλα και το νερό βράζει για 10 λεπτά, στάζει με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, ο ιανουάριος είναι κλειστός. Το βούτυρο και η ζάχαρη σε σκόνη θα να μέχρι να γίνει κρέμα. Τα άλλα συστατικά θα γίνουν διεξοδικά. Το μέγεθος του καρύδι με το μέγεθος του καρύδι θα να, είναι ένας λαδωμένο δίσκος φούρνου. Ο κρόκος του αυγού πάνω του, και όλα τα καρύδια τοποθετούνται. (έκανα μερικά από αυτά με τον οβάλ τρόπο. Το σχήμα με το να το ζωγραφίζω με πιρούνι μετά τον κρόκο του αυγού.) οι προ-Θερμαίνεται 170 βαθμούς ψητά στο το Ο Φούρνος ψήνεται μέχρι να ψηθεί. Μόλις βγει από το φούρνο, είναι οι κάτοικοι της πόλης με ζεστό σιρόπι (και οι δύο θα είναι καυτές. -

Απολαύστε το γεύμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις