Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Φωτογραφία: ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά

1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΓΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ Η 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΠΕΪΚΙΝ
2 1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΩΝ 125 ΓΡ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΦΡΑΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΑΝΑΜΕΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΖΥΜΩΣΕΤΕ. ΤΥΛΙΞΤΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20'. ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ.
ΠΛΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ 15'-17',ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΤΑ 15' ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Αρτοποιεια & Συνταγες.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά

1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
3/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ,ΟΛΗ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ)
1 ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΓΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΚΟΝΗ Η 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΠΕΪΚΙΝ
2 1/4 ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
1/2 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΤΩΝ 125 ΓΡ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΦΡΑΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΑΝΑΜΕΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ Η ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΑΖΥΜΩΣΕΤΕ. ΤΥΛΙΞΤΕ ΜΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 20'. ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΑ.
ΠΛΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΓΙΑ 15'-17',ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΤΑ 15' ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις