Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τα Λικερ της "Σοφίας".

Φωτογραφία: Τα ποιο όμορφα ζουμερα κεράσια και ο ηλιος θα σας δώσουν ενα μοναδικό λικερ..
Συνταγή για το μοναδικό λικέρ κεράσι.. (στον Ηλιο)
ιδια συνταγη ακολουθουμε για τα λικέρ βύσσινο και κράνα..
1 λιτρο κονιάκ
1 κιλό κεράσια πλυμένα με το κουκουτσιτους
1 κιλό ζάχαρη...
2-3 ξύλα κανέλλας
3-4 μπαχάρια 
3-4 γαρύφαλλα
Κλεινουμε σε βάζο την ζάχαρη το κεράσι, και τα μπαχαρικά, τα Αφήνουμε στον Ηλιο.. 1-2 μήνες μέχρι να λιωσει η ζάχαρη κουνάμε καλά το βάζο .. μετά προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά κλεινουμε παλι το βάζο και το φυλαμε αλλες 10 μέρες σε ντουλάπι το λικερ ειναι ετοιμο καλή επιτυχία.. 
Με τον ιδιο ακριβώς τρόπο γίνονται και τα κράνα και και τα βυσσινα .. με διαφορά 1 1/2 μήνα το καθένα.. δηλαδή πρωτα τα κεράσια μετά τα βύσσινα και τέλος καλοκαιριού τα κράνα ..ισα που προλαβαίνουν τον φθινοπωρινό ηλιο..'
Τα Λικερ της "Σοφίας".

Τα ποιο όμορφα ζουμερα κεράσια και ο ηλιος θα σας δώσουν ενα μοναδικό λικερ..
Συνταγή για το μοναδικό λικέρ κεράσι.. (στον Ηλιο)
ιδια συνταγη ακολουθουμε για τα λικέρ βύσσινο και κράνα..

1 λιτρο κονιάκ
1 κιλό κεράσια πλυμένα με το κουκουτσιτους
1 κιλό ζάχαρη...
2-3 ξύλα κανέλλας
3-4 μπαχάρια
3-4 γαρύφαλλα
 

Κλεινουμε σε βάζο την ζάχαρη το κεράσι, και τα μπαχαρικά, τα Αφήνουμε στον Ηλιο.. 1-2 μήνες μέχρι να λιωσει η ζάχαρη κουνάμε καλά το βάζο .. μετά προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά κλεινουμε παλι το βάζο και το φυλαμε αλλες 10 μέρες σε ντουλάπι το λικερ ειναι ετοιμο καλή επιτυχία..
Με τον ιδιο ακριβώς τρόπο γίνονται και τα κράνα και και τα βυσσινα .. με διαφορά 1 1/2 μήνα το καθένα.. δηλαδή πρωτα τα κεράσια μετά τα βύσσινα και τέλος καλοκαιριού τα κράνα ..ισα που προλαβαίνουν τον φθινοπωρινό ηλιο..'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις