Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Παγωτό γιαούρτι με γλυκο βύσσινο! Yogurt ice cream served with sour cherry!




Παγωτό γιαούρτι με γλυκο βύσσινο! Yogurt ice cream served with sour cherry!
ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί φυτική σαντιγύ ermol/morfat
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 φακελάκι βανιλέτα Alsa
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε το ζαχαρούχο με το ermol/morfat μέχρι να "σταθεί". Προσθέτετε το γιαούρτι και τέλος τη βανιλέτα. Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή χτυπάτε πάλι το μείγμα στο μίξερ μετά από 2 ώρες για 5 λεπτά ουτως ώστε να γίνει "αφράτο" και να μη δημιουργηθούν "κρυσταλλάκια" ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις