Παγωτό γιαούρτι με γλυκο βύσσινο! Yogurt ice cream served with sour cherry!
ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί φυτική σαντιγύ ermol/morfat
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 φακελάκι βανιλέτα Alsa
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε το ζαχαρούχο με το ermol/morfat μέχρι να "σταθεί". Προσθέτετε το γιαούρτι και τέλος τη βανιλέτα. Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή χτυπάτε πάλι το μείγμα στο μίξερ μετά από 2 ώρες για 5 λεπτά ουτως ώστε να γίνει "αφράτο" και να μη δημιουργηθούν "κρυσταλλάκια" ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί φυτική σαντιγύ ermol/morfat
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 φακελάκι βανιλέτα Alsa
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάτε το ζαχαρούχο με το ermol/morfat μέχρι να "σταθεί". Προσθέτετε το γιαούρτι και τέλος τη βανιλέτα. Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε παγωτομηχανή χτυπάτε πάλι το μείγμα στο μίξερ μετά από 2 ώρες για 5 λεπτά ουτως ώστε να γίνει "αφράτο" και να μη δημιουργηθούν "κρυσταλλάκια" ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου