Αρτοποιεια & Συνταγες
Palmiers 'ΓΥΑΛΑΚΙΑ" με 1 σφολιάτα
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 κουτ.γλυκού κανέλα σε σκόνη
250 γρ κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν-μαρι
1 κουτ.γλυκού ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
Εκτέλεση
Στρώνουμε σε μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και πάνω σε αυτή τοποθετούμε τη σφολιάτα.
Αλέιφουμε με λίγο νερό.
Ανακατεύουμε τη ζαχαρη με τη κανέλα.
Πασπαλίζουμε όλη τη επιφάνεια της σφολιάτας.
Τυλίγουμε σφιχτά τις 2 πλευρές σε 2 ρολά,τα οποία τηα συναντηθούν στη μέση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Βάζουμε τη σφολιάτα,στη κατάψυξη για 10'.Έτσι κόβετε πιο εύκολα. Κόβουμε με ένα μαχαίρι σε στενές φέτες. Τα τοποθετύμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15'-18',μεχρι να πάρουν χρώμα.
Καλή Επιτυχία!
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1/2 κουτ.γλυκού κανέλα σε σκόνη
250 γρ κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν-μαρι
1 κουτ.γλυκού ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
Εκτέλεση
Στρώνουμε σε μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και πάνω σε αυτή τοποθετούμε τη σφολιάτα.
Αλέιφουμε με λίγο νερό.
Ανακατεύουμε τη ζαχαρη με τη κανέλα.
Πασπαλίζουμε όλη τη επιφάνεια της σφολιάτας.
Τυλίγουμε σφιχτά τις 2 πλευρές σε 2 ρολά,τα οποία τηα συναντηθούν στη μέση.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Βάζουμε τη σφολιάτα,στη κατάψυξη για 10'.Έτσι κόβετε πιο εύκολα. Κόβουμε με ένα μαχαίρι σε στενές φέτες. Τα τοποθετύμε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 15'-18',μεχρι να πάρουν χρώμα.
Καλή Επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου