Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.
Pasta & Yemek Tarifleri
OSMANLI ŞERBETİ
Malzemeler:
-1 çay bardağı nar çiçeği
-1 çay bardağı demir hindi
-15-20 adet kuşburnu
-4-5 adet karanfil
-1 kök zencefil
-1 adet çubuk tarçın
-2 adet elma
-toz şeker
-su
Hazırlanışı: Elmaları kabuklarıyla birlikte dörde kesin.
Yaklaşık 3 lt suyu kaynatıp şeker hariç tüm malzemeyi kaynayan suya ekleyip kısık ateşte yaklaşık 1 saat kaynatıp yeteri kadar şekeri ekleyip bir taşım daha kaynatıp ılımaya bırakın.
Ilıyan şerbeti süzdürüp buz dolabına koyup soğuk olarak servis edin.
Malzemeler:
-1 çay bardağı nar çiçeği
-1 çay bardağı demir hindi
-15-20 adet kuşburnu
-4-5 adet karanfil
-1 kök zencefil
-1 adet çubuk tarçın
-2 adet elma
-toz şeker
-su
Hazırlanışı: Elmaları kabuklarıyla birlikte dörde kesin.
Yaklaşık 3 lt suyu kaynatıp şeker hariç tüm malzemeyi kaynayan suya ekleyip kısık ateşte yaklaşık 1 saat kaynatıp yeteri kadar şekeri ekleyip bir taşım daha kaynatıp ılımaya bırakın.
Ilıyan şerbeti süzdürüp buz dolabına koyup soğuk olarak servis edin.
Afiyet Olsun :)
Οθωμανική σορμπέ
Συστατικά:
- 1 φλιτζάνια τσαγιού ρόδι λουλούδι
- 1 φλιτζάνια τσαγιού σιδερένια γαλοπούλα
- 15-20 τεμ ισχίου
- 4-5 γαρύφαλλο γαρύφαλλο
- 1 ρίζα τζίντζερ
- 1 ξυλάκια κανέλας
- 2 τεμ μήλα
- ζάχαρη σκόνης
- νερό.
Προετοιμαστείτε: Σίγουρα με τα μήλα με τη φλούδα.
Μπορείτε να βράσει περίπου 3 lt νερό και να προσθέσετε όλο το υλικό σε βραστό νερό εκτός από τη ζάχαρη και να το βράσει για περίπου 1 ώρες στη χαμηλή φωτιά και να προσθέσετε αρκετή ζάχαρη για να βράσει μια άλλη πέτρα και
Iliyan το σορμπέ και το βάζεις στην ντουλάπα του πάγου και το σερβίρεις κρύο.
Να το χαίρεστε
Συστατικά:
- 1 φλιτζάνια τσαγιού ρόδι λουλούδι
- 1 φλιτζάνια τσαγιού σιδερένια γαλοπούλα
- 15-20 τεμ ισχίου
- 4-5 γαρύφαλλο γαρύφαλλο
- 1 ρίζα τζίντζερ
- 1 ξυλάκια κανέλας
- 2 τεμ μήλα
- ζάχαρη σκόνης
- νερό.
Προετοιμαστείτε: Σίγουρα με τα μήλα με τη φλούδα.
Μπορείτε να βράσει περίπου 3 lt νερό και να προσθέσετε όλο το υλικό σε βραστό νερό εκτός από τη ζάχαρη και να το βράσει για περίπου 1 ώρες στη χαμηλή φωτιά και να προσθέσετε αρκετή ζάχαρη για να βράσει μια άλλη πέτρα και
Iliyan το σορμπέ και το βάζεις στην ντουλάπα του πάγου και το σερβίρεις κρύο.
Να το χαίρεστε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου