Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

απόλαυση

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
SADRAZAM LOKUMU
Malzemeler;
•4 yumurta
•1 su bardağı şeker (klasik)
•Yarım çay bardağı süt
•2 yemek kaşığı sıvıyağ
•1,5 su bardağı un(klasik)
•1 paket kabartma tozu
•Vanilya

KREMASI İÇİN
•3 yemek kaşığı tepeleme un
•1 yemek kaşığı nişasta
•4 yemek kaşığı şeker
•3 su bardağı süt
•1 yumurta sarısı
•1 limon rendesi
Üzeri için
•3 su bardağı süt
•1 su bardağı hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI
Yumurta ve sekeri en az 5 dakika yüksek devirde çırpın.Krema kıvamında olması önemli…
İçine sırasıyla diğer malzemeleri de ekleyip yağlı kağıt serilmiş büyük fırın tepsisine dökün.
Tepsiyi bi kaç kere sert bir zemine vurun hava kabarcıkları cıksın. 180 ° (önceden ısıtılmış) fırında 10-15 dk pişirin. (12 dakika içinde pişmiş oluyor zaten daha fazla kalması kırılması anlamına gelir çünkü)
Piştikten sonra 10 eşit parcaya bölüp arasına pişirilip soğutulmuş kremayı sürün minik rulolar yapın. Ruloları önce süte sonra hindistan cevizine bulayın…
Toparlanması ve dinlenmesi için en az 1 saat kadar buzdolabında dinlendirip servis edilir .
Afiyet olsun

Πρωταρχική απόλαυση

Συστατικά ·
• 4 αυγά
• 1 νερό νερό ζάχαρη (classic)
• Μισά φλιτζάνια τσαγιού γάλα
• 2 κουταλιές της σούπας λάδι
• 1,5 νερό νερό (classic)
• 1 συσκευασίες ψήσιμο σκόνης
• Βανίλια

Για κρέμα

• 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι από αλεύρι
• 1 κουταλιές της σούπας άμυλο
• 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
• 3 νερό νερό γάλα
• 1 κρόκο αυγού
• 1 λέμον λέμον

Πάνω στο
• 3 νερό νερό γάλα
• 1 νερό νερό καρύδα

Προετοιμασία
Χειροκροτήστε τα αυγά και τη ζάχαρη τουλάχιστον 5 λεπτά στην υψηλή εποχή. Είναι σημαντικό να έχεις την κρέμα της κρέμας...

Πατήστε στον μεγάλο δίσκο του φούρνου, ο οποίος μπορεί επίσης να προσθέσει και άλλα υλικά στο εσωτερικό και να διαδώσει το χαρτί του πετρελαίου.

Χτύπα τον δίσκο μερικές φορές σε ένα σκληρό πάτωμα, άσε τις φυσαλίδες αέρα να βγουν. Cook 10-15° στο φούρνο με 180° (προ-Θερμαινόμενο). (μαγειρεύεται σε 12 λεπτά ήδη σημαίνει ότι έχει σπάσει για να μείνει περισσότερο γιατί)

Μετά την πίστα, μπορείτε να σπλιτ σε 10 ίσα κομμάτια και να κάνετε τα μικρά σας ρολά της κρέμας που μπορούν να γίνουν πριν το ρολό του roll, μπορείτε να βρείτε την καρύδα μετά το γάλα...

Σερβίρεται στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρες για να ανακάμψει και να ξεκουραστεί.

Να χαίρεσαι το χρόνο σου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις