Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

κρεμώδες υγρό κέικ

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
Kremalı Islak Kek Tarifi
--------------------
Kek İçin Malzeme Listesi:

3 fincan un (türk kahvesi fincanı)
3 fincan toz şeker (türk kahvesi fincanı)
1 fincan su (türk kahvesi fincanı)
2 yemek kaşığı kakao
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Keki Islatmak İçin:

1 su bardağı soğuk süt
Kreması İçin:

1,5 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 fincan un (türk kahvesi fincanı)
1 fincan toz şeker (türk kahvesi fincanı)
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Hazırlanışı:

Öncelikle kek için; yumurta ve toz şekeri geniş bir kaba koyup köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Unu ve kakaoyu da ilave edip çırpmaya devam edin.
Unu azar azar ilave edip karıştırın. (boza gibi akışkan olana kadar)
Kabartma tozu, vanilya ve suyu ekleyerek 1 dakika daha çırpın.
Yağlanmış ve unlanmış orta boy dikdörtgen bir borcamın içine hazırlamış olduğunuz karışımı dökün.
Hazırladığınız keki 160 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 35 dakika içi kuru çıkıncaya kadar pişirin.
20-25 dakika sonra bir kürdan batırarak kontrol edebilirsiniz, kürdan kuru çıkarsa pişmiş demektir.
Kek pişerken kreması için; süt, un, vanilya ve toz şekeri bir sos tenceresine alın.
Orta ateşte muhallebi kıvamını alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
Kıvamını alan muhallebiyi ocaktan alın ve ara sıra karıştırarak soğutun.
Muhallebi soğurken pişen keki fırından alın.
Bir kürdan yardımıyla kekte delikler açtıktan sonra 1 bardak sütü kekin üzerinde gezdirerek dinlenmeye bırakın.
Diğer yandan 1 bardak soğuk süt ile 1 paket toz krem şantiyi katılaşıncaya kadar çırpın.
Çırptığınız kremşantinin içine muhallebiyi ilave ederek tamamen karışıncaya kadar çırpın.
Sütü çeken ve dinlenen kekin üzerine hazırladığınız kremayı bir spatula yardımıyla eşit miktarda yayın.
Hazırladığınız keki buzdolabında minimum 2 saat dinlendirin.
Servis etmeden önce üzerine kakao serpin ve dilimleyerek servis yapın.

Συνταγή κρεμώδες υγρού κέικ
--------------------
Κατάλογος συστατικών για τούρτες:

3 φλιτζάνι αλεύρι (τουρκικό κύπελλο καφέ)
3 κούπα ζάχαρη σκόνης (Τουρκική κούπα καφέ)
1 φλιτζάνι νερό (τουρκικό κύπελλο καφέ)
2 κουταλιές της σούπας κακάο
3 αυγά
1 συσκευασία ψήσιμο πάουντερ
1 πακέτα βανίλια
Για να εμποτισμού την τούρτα:

1 ποτήρια νερού κρύο γάλα
Για την κρέμα:

1,5 νερό γάλα γάλα
1 πακέτα βανίλια
1 φλιτζάνι αλεύρι (τουρκικό κύπελλο καφέ)
1 κούπα ζάχαρη σκόνης (Τουρκική κούπα καφέ)
1 πακέτα σαντιγί
1 νερό γάλα γάλα
Προετοιμασία:

Πρώτα απ ' όλα, είναι για την τούρτα · το αυγό και η άχνη ζάχαρη δεν θα είναι σε θέση να το βάλει σε ένα πλατύ
Κράτα το αλεύρι και το κακάο, και ξανά και ξανά και ξανά.
Προσθέστε και ανακατέψτε το αλεύρι με λίγο. (μέχρι να είναι υγρό σαν μπόζα)
Χειροκροτήστε για άλλα 1 λεπτά προσθέτοντας τη σκόνη ψησίματος, τη βανίλια και το νερό.
Πατήστε το μείγμα που έχετε ετοιμάσει σε ένα μεσαίου μεγέθους ορθογώνιο borcamin.
Μαγείρεψε την τούρτα που έχεις ετοιμάσει σε ένα προ φούρνο 160 μοιρών μέχρι να βγει ξερή για περίπου 35 λεπτά.
Μπορείς να ελέγξεις μια οδοντογλυφίδα σε 20-25 λεπτά, και αν η οδοντογλυφίδα βγει από το νερό, είναι μαγειρεμένο.
Για το κερασάκι στην τούρτα, πάρε το γάλα, το αλεύρι, τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη σε σάλτσα.
Μαγείρεψε το από το μέχρι να βάλεις την κρέμα στη μέση φωτιά.
Πάρε την περιοχή από τη σόμπα, και θα μπορείς να κρυώνεις με το να την ανακατεύεις.
Πάρε την τούρτα απ ' το φούρνο, όσο η κρέμα είναι κρύα.
Αφού ανοίξεις τρύπες σε μια οδοντογλυφίδα με οδοντογλυφίδα, άφησε 1 φλιτζάνια γάλα για να ξεκουραστείς στην τούρτα.
Από την άλλη πλευρά, 1 φλιτζάνια κρύο γάλα με ένα 1-Πακέτο κρέμα άχνη, θα μπορείτε να
Χειροκρότημα μέχρι να είσαι πλήρως στην προσθήκη της ταπιόκα στην κρέμα του cirptiginiz.
Η κρέμα που έχετε ετοιμάσει πάνω στην τούρτα που προσελκύει το γάλα και το υπόλοιπο της τούρτας είναι ίσο ποσό του
Υπόλοιπα την τούρτα που σε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
Βάλε κακάο πάνω του πριν το σερβίρεις και το σερβίρεις με το φέτες σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις