Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Εύκολη πίτα με σόδα



Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
SODALI KOLAY BÖREK
Malzemeler:
4 tane el açması yufka
1 şişe maden suyu
1 çay bardağına yakın zeytinyağı
Veya zeytinyağı, tereyağı birlikte olabilir.

İçine;
Beyaz peynir
Ya da istenilen bir iç malzeme
Hazırlanışı:
Maden Suyu (3/4 kullandım.) ve zeytinyağını karıştıralım. Yufkanın birini serip her yerine sosdan sürelim.
İkinci yufkayı üzerine alıp, tekrar sos sürelim. Üç -dört parmak eninde Şeritler keselim. Ortaya kadar sarıp seritleri keselim.
Malzemeyi koyup muska şeklinde saralım. Dört yufkayla tam bir tepsi çıkıyor.
Üzerine bir kaşık sos ayırıp, bir yumurta sarısıyla çırpalım. Böreklere sosu sürüp, susam veya çörekotu serpip 180 -200 derecede pişirelim.
Afiyet olsun..

Εύκολη πίτα με σόδα

Συστατικά:
4 από το άνοιγμα του χεριού είναι μαλακό
1 φιάλες μεταλλικού νερού
Ελαιόλαδο κοντά σε 1 φλιτζάνια τσαγιού
Ή ελαιόλαδο, το βούτυρο μπορεί να είναι μαζί.

Μέσα ·
Λευκό τυρί
Ή ένα επιθυμητό εσωτερικό υλικό

Προετοιμασία:
Μεταλλικό νερό (χρησιμοποίησα 3/4) και ας ανακατεύουμε το λάδι. Ας βάλουμε ένα από τα yufkanin και να το οδηγήσουμε σε όλο το sosdan.

Ας πάρουμε το δεύτερο κουτί και να το βουτήξουμε πάλι στη σάλτσα. Ας κόψουμε τις λωρίδες των τριών-τεσσάρων δαχτύλων. Ας το τυλίξουμε μέχρι να έρθει και να κόψουμε τις ταινίες.

Ας βάλουμε το υλικό και να το τυλίξουμε με τη μορφή του φυλαχτό. Ένας πλήρης δίσκος βγαίνει με τέσσερις yufkayla.

Ας βάλουμε μια κουταλιά σάλτσα πάνω του και να το μαστίγιο με κρόκο αυγού. Ας βάλουμε τη σάλτσα στα ντόνατς και να την μαγειρέψουμε στο σουσάμι ή corekotu πασπαλίζουμε 180-200 βαθμούς.

Να το χαίρεστε..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις