Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Cheesecake με τυρί

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
Kahvaltı ve çay saatleriniz için pratik olduğu kadar sunumu ve lezzet ile dikkatleri üzerine toplayan puf puf kabaran yumuşacık poğaçayı şiddetle öneririm. Östelik sizi şaşırtacak kadar az malzemeyle işte tarifi.
.
Peynirli Sucuklu poğaça
Kullandığım ölçü:
➡️ 200 ml klasik su bardağı
Malzemeler:
1,5 su bardağı ılık süt
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz (silme)
1 paket instant toz maya
4 su bardağı ve 1 yemek kaşığı un
.
İçi için: sucuk ve kaşar peynir veya tercih ettiğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz.
.
Üzeri için: yumurta sarısı bir iki damla sıvı yağ ve susam çörek otu
.
Yapılışı: Karıştırma kabına şeker maya
ve ılık sütü alıp maya eriyene kadar 5-10 dakika beklettikten.Sonra diğer malzemeleri ilave edip tüm malzemelerin birbirine özleşip karışmasını sağlayıncaya kadar kulak memesi kıvamda bir hamur yoğurup üzerini örtüp yaklaşık 1 saat mayalanmaya bırakın.Mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde 8 bezeye bölüp yuvarlayıp sonra elinizle açıp içine peynir ve sucuktan arzu ettiğiniz miktarda koyup yuvarlayarak tabanına yağlı kağıt serilmiş kelepçeli tepsi veya uygun tepsisinin orta kısmına ilk poğaçayı koyup kalan poğaçaları onun etrafına dizip üzeri için bir iki damla sıvı yağ ile çırpılmış yumurta sarısı sürüp susam serpip tepsi mayası için dinlendirip önceden ısıtılmış 190°fırında puf puf kabarıp üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun
.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα το τζούρα τζούρα αφράτο pogacayi που συλλέγει την προσοχή και τη γεύση όσο είναι πρακτικό για το πρωινό σας και το τσάι σας. Η συνταγή είναι η συνταγή με λιγότερα υλικά για να σας εκπλήξει.
.
Cheesecake με τυρί
Το μέτρο που χρησιμοποιώ:
200 ml κλασικό ποτήρι νερού
Συστατικά:
1,5 ποτήρια νερού ζεστό γάλα
1 νερό κούπες υγρό λάδι
1,5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκια του γλυκού αλάτι (αφαίρεση)
1 πακέτο άμεσης σκόνης μάγια
4 ποτήρια νερού και 1 κουταλιές της σούπας αλεύρι
.
Για το εσωτερικό: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λουκάνικο και τυρί τσένταρ ή το υλικό που προτιμάτε.
.
Για πάνω από: ένα αυγό κρόκο δύο σταγόνες υγρό λάδι και σουσάμι ντόνατ χόρτο
.
Κατασκευή: μαγιά ζάχαρης στο ανάμειξη bowl
Και πήραν το ζεστό γάλα και το κράτησαν για 5-10 λεπτά μέχρι την μαγιά πριν. Στη συνέχεια, όταν προσθέτετε τα άλλα συστατικά και κάνετε όλα τα συστατικά να ταιριάζουν ο ένας στον άλλο, μπορείτε να έχετε μια ζύμη στο λοβό του αυτιού σας και να το καλύψετε για περίπου 1 ώρες. Όταν σε και roll 8 bezeye το μέγεθος της λεφτά ζύμης και μετά το ανοίγεις με το χέρι σου και το βάζεις στο ποσό που επιθυμείς τυρί και όλα, το βάζεις στο κάτω μέρος του χειροπέδες δίσκου ή στο μεσαίο μέρος του της Ο σωστός δίσκος, και οι υπόλοιποι μαγειρεύουν το σιρόπι αυγό για το σιρόπι σουσάμι και το μαγειρεύουν μέχρι να ψηθεί σαν ρόδι σε ένα προ-Θερμαινόμενο 190°firinda παφ παφ. Να χαίρεσαι το χρόνο σου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις