Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Πέτα το κοτόπουλο

Ο χρήστης Maria Dimitriou κοινοποίησε μια δημοσίευση.


Pasta & Yemek Tarifleri
DAMLA SAKIZLI TAVUK GÖĞSÜ
Malzemeler:
-1 lt süt
-1 su bardağı toz şeker
-4 çorba kaşığı un
-100 gr margarin
-1 küçük damla sakızı (ezilmiş)
-2 paket vanilin
Süslemek İçin: toz fıstık
Hazırlanışı: Tencereye süt, şeker ve unu koyup orta ateşte koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirip altını kısıp margarini ekleyip margarin eriyene kadar kaynatıp ocaktan alın.
Hazırladığınız tavuk göğsüne damla sakızı ve vanilinleri ekleyip mikserle 10-15 dk çırpıp servis kuplarına pay edip oda sıcaklığında ılıdıktan sonra buz dolabına koyup soğuyunca üzerlerini toz fıstık ile süsleyip servis yapın.

Afiyet Olsun :)

Πέτα το κοτόπουλο.

Συστατικά:
- 1 lt γάλα
- 1 νερό σκόνη ζάχαρη
- 4 κουταλιά αλεύρι
- 100 γρ μαργαρίνη
- 1 μικρές σταγόνες τσίχλας (συνθλιβεί)
- 2 συσκευασίες βανιλίνη
Για να στολίσουμε: σκόνη φυστίκι
Προετοιμασία: Όταν βάζεις γάλα, ζάχαρη και αλεύρι στο δοχείο και το βάζεις στη μέση της μέσης φωτιάς, μπορείς να το μαγειρέψεις και να το μειώσεις και να το προσθέσεις
Το κοτόπουλο που θα ετοιμάσεις θα προσθέσει σταγόνες τσίχλας και vanilinleri στο στήθος σου, και θα μπορείς να κάνεις ένα μερίδιο από το μπλέντερ 10-15 λεπτά στην υπηρεσία και μετά να το βάλεις στην ντουλάπα του πάγου

Να το χαίρεστε   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις